Nieuw in de NV

Gepubliceerd op 26-08-2016, 11:23

De zomervakantie is ten einde, ondernemend Haarlem is al weer volop aan de slag. Dat geldt ook voor het redactieteam van de NV Haarlem. Op 26 september staan de deuren van de Philharmonie open voor ondernemers die de vlotte en gevarieerde talkshow bij willen wonen.

Nieuw in de NV

Belangrijkste verandering ten opzichte van eerdere edities is de komst van Geja Sikma, die samen met Jaap Sluis de presentatie op zich neemt. Geja Sikma, de opvolger van Fred Postma, is werkzaam bij provinciezender NH als redacteur, verslaggever en correspondent voor Haarlem, waar ze zelf ook woont.

Verder zijn er wat kleinere wijzigingen, zoals de nieuwe opzet van de rubriek Goede Zaken, in samenwerking met Haarlems Dagblad. Regelmatig staan er op deze pagina interviews met ondernemers die veel meer interessants te vertellen hebben dan in de beschikbare ruimte mogelijk is. Komend seizoen wordt in elke NV Haarlem één van deze ondernemers uitgenodigd om verder te praten.

Uiteraard keren de diverse vaste onderwerpen uit de NV 'gewoon' terug, zoals het vragenvuur voor een start-up, een persoonlijk filmpje van een ondernemer 'tussen de bedrijven door', een pakkend optreden, het Lichtje van Lampe en diverse inspirerende ondernemers die hun kennis en ervaring delen met de zaal. Bijvoorbeeld Frank van Baaren die onder meer dankzij crowdfunding Het Veerkwartier wist te realiseren, een 'stadse vrijhaven' bij de Veerplas, op de grens van de Waarderpolder en recreatiegebied Spaarnwoude.

NV Haarlem, 26 september 17:00 uur, Philharmonie Haarlem. Toegang vrij na aanmelding via www.nvhaarlem.nl.